Barcelona | Redacció | 31/03/2010

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) ha estat convocat avui per l’Alcalde de Barcelona per parlar sobre la reforma de la Diagonal, com a membre de la Plataforma Diagonal per Tothom.

En aquesta reunió, el BACC ha conegut de primera mà la postura ferma de l’alcalde respecte a la Diagonal i que compartim com a entitat: 1) Sí a la reforma i a la connexió dels dos tramvies, 2) el carril bicicleta segregat i continu. És per això, entre d’altres raons, que el BACC dóna ple recolzament a l’Ajuntament de Barcelona en la reforma de la Diagonal.

El BACC considera que és moment d’explicar a la ciutadania que la bicicleta no és un element folklòric, sinó que és una opció seria de mobilitat en una ciutat tant compacta com la nostra. Així ho demostra l’enorme creixement d’aquesta alternativa de transport a la ciutat, accessible a tota la ciutadania i que beneficia a tota la ciutat.

Per això, el BACC convocarà una reunió per analitzar les dues opcions de reforma i prendre un posicionament, que sigui beneficiosa per tota la ciutadania i per la bicicleta.

En aquesta reunió, que serà durant les propers dies, també es parlarà de les accions que s’emprendran com a membres de la Plataforma Diagonal per Tothom i les que el BACC emprendrà en particular per explicar a tots els ciutadans els avantatges de la reforma i de l’existència d’un carril bici segregat a favor de la convivència de tots els transports sostenibles.

Si vols assistir, envia’ns un missatge a info(arroba)bacc.info

 

El BACC és membre de la plataforma ciutadana “Diagonal per a tothom” i ha redactat un decàleg en suport a la reforma de la Diagonal.

]]>