Junts podem aconseguir que la Biciescola  tingui un futur i que més dones puguin aprendre a anar amb bicicleta! 

“Dóna un cop de pedal per la biciescola” és una campanya de captació de fons i de suports per tal de garantir que el projecte de la biciescola d’adults pugui continuar amb la seva tasca d’ensenyar a adults a anar amb bicicleta i a circular.

 

Sabies que 1 de cada 6 dones a Catalunya no saben anar amb bicicleta? A la biciescola aconseguim que els adults tinguin accés a la bici. El 85% dels alumnes són dones, de 45 anys de mitja, que no han après mai a anar amb bicicleta.

La raó per la qual s’inicia la campanya ha estat degut a una reducció de la subvenció (-6.000 euros) que el Bicicleta Club de Catalunya (BACC) rebia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya pel projecte de la biciescola.

La campanya s’inicia amb una acció de micro-donacions a través del portal Verkami.com durant els mesos de maig i juny. A través d’aquesta web, on totes les persones poden fer una aportació de 10 a 200 euros a la biciescola.

A canvi podran rebre diferents recompenses en funció de la quantitat aportada. Les recompenses van des de un agraïment al web fins una gorra ciclista vintage de Lucky Bastërs , un original timbre de Ramonas Barcelona , material ciclista d’Espai Bici i Probike  o viure l’experiència d’ensenyar a anar amb bicicleta a un adult amb la tècnica de la Biciescola.

 

Empreses que donen suport a la iniciativa de micromecenatge per la Biciescola:

 

 

 

]]>