Vols col路laborar amb nosaltres com a voluntari? Cerquem voluntaris i col路laboradors per a un seguit d’activitats que durem a terme del 16 al 22 de Setembre amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. A continuaci贸 us detallem els dies i les activitats que realitzarem a Barcelona, escriu-nos al correu bacc@bacc.cat amb l’assumpte “voluntariat SEM’18”, diga’ns a on vols participar i deixa’ns les teves dades!

   
  • Divendres 21 de setembre: Participaci贸 al Parking Day on el BACC transformar脿 temporalment dues places de p脿rquing a l鈥橝vinguda Paral路lel per conscienciar i proposar un altre model de ciutat on les persones i el medi ambient prevalen per sobre del tr脿nsit motoritzat. -> Horari: 9 a 20 hores.
 
  • Dissabte 22 de setembre: Amb motiu del Dia Sense Cotxes realitzarem l鈥檃ctivitat 鈥淭reu-li Suc a la Bici鈥, una activitat d鈥檃ll貌 m茅s divertida adre莽ada a tots els p煤blics. Consisteix a pedalar sobre una bici est脿tica i realitzar amb els teus propis esfor莽os un suc bon铆ssim, ecol貌gic i de proximitat. -> Horari: 10 a 14 hores.
Promoure la bicicleta 茅s una experi猫ncia 煤nica i enriquidora i cada ciclista t茅 molt a aportar. Al #BACC estem implicats en nombroses accions, projectes o activitats que requereixen el teu suport.  

Benvinguts/des, a gaudir de la vida sobre rodes!

   ]]>