Itinerari guiat amb bicicleta de la mà d’una educadora ambiental visitant els diferents espais verds naturalitzats de l’eixample dret i el districte de Sant Martí amb l’aigua com a fil conductor. Oasis verds, la canòpia urbana i el rec comtal. Un trajecte que ens durà des del Palau Robert fins al mar tot seguint el rastre d’alguns dels arbres d’interès local del nostre paisatge urbà.

Quan: Dissabte 19 de juny de 2021.

Horari: 9.45 a 13.00 h.

Que he de portar? Bicicleta pròpia i aigua.

Refrigeri: Petita aturada amb cafè/refresc.

Plaçes limitades.

Preu: 10€


Biciarbres proposa diferents itineraris guiats amb bicicleta pels espais verds de Barcelona.

Els arbres són la columna vertebral de la infraestructura verda urbana. Suavitzen i acoloreixen el paisatge, assimilen la contaminació ambiental, regulen la temperatura i ens ofereixen ombra a l’estiu, entre molts altres avantatges.

Aquesta riquesa arbòria, i els espais verds on es troba, bé mereixen una visita amb el transport més sostenible i respectuós: la bicicleta.

En un context d’emergència climàtica se’ns fa més que necessari redescobrir aquests espais naturals per adonar-nos que ens aporten tot un seguit de beneficis ambientals i socials que són bàsics per a la millora de la qualitat de vida i el benestar a les ciutats.

Els espais naturals son medicina per les nostres ciutats, cal doncs rodejar-nos d’aquests espais verds, tenir fàcil accés a la natura propera que rodeja la ciutat, conèixer i conviure amb la flora i fauna del nostre entorn. No oblidem que naturalesa ens regala una llarga llista de beneficis, tots gratis, i demana molt poc a canvi: visitar-la i compassar-nos al seu ritme.