Presentació "Saps per on circulen les bicis a Bcn?"

El dimecres 19 de setembre presentarem l’estudi “Saps per on circulen les bicis a Barcelona?” la continuïtat de la investigació que vam realitzar l’any passat sobre l’accidentalitat en Bicicleta i les seves conseqüències a Barcelona. L’estudi d’enguany s’ha focalitzat per una banda en l’accidentalitat i per una altra en l’anàlisi dels recorreguts que realitzen els i les ciclistes a la ciutat, observant els determinats carrers que tenen més afluència, els que són més segurs en relació al seu ús així com els carrers que més s’eviten. S’ha tingut en compte els factors d’influència: trànsit motoritzat, desnivell, gènere, edat, dies feiners i/o festius. Amb les dades s’ha avaluat on hi ha més problemes potencials d’interacció entre el vianant i la bicicleta i també amb els vehicles motoritzats, per tal de proposar mesures per evitar l’accidentalitat i millorar la circulació.

En acabar realitzarem un col·loqui amb els assistents i un posterior refrigeri a la terrassa de la seu dels Amics de la Unesco.

Vols saber quins són els carrers més transitats?

Vols saber quin son els recorreguts més tranquils i segurs?

Vine i digues la teva, esteu tots/es convidats/des!!

Inscripció prèvia bacc@bacc.cat (Aforament limitat) – Envia’ns un correu amb l’assumpte “Presentació Bacc” i deixa’ns el teu nom i cognom.
Entrada gratuïta
 
Compartir

Relacionat